In 2009 stopte Linn met de productie van CD spelers omdat de toekomst streaming audio zou zijn.
De toekomst is nu.

Linn DSM netwerkspelers

Stap in de wereld van high-performance streaming.

Het begint bij de bron. Bij Concerto Audio hebben we ervoor gekozen om alleen Linn als bron te gebruiken. Waarom? Omdat Linn het maximale haalt uit muziek. Simpel zorgt maakt een Linn als bron ervoor dat je hele systeem beter klinkt.

Informatie die verloren gaat bij de bron krijg je nooit meer terug. Hoe goed de rest van de keten ook is, je krijgt dat wat verloren is er niet meer mee terug. Daarom is het van essentieel belang dat de bron zo goed mogelijk is.

Toen Linn in 2007 haar eerste streamer lanceerde zette dat het concept van digitale muziek op z’n kop. Het zorgde ervoor dat de kwaliteit enorm verbeterde en dat het mogelijk werd om originele studio masters thuis te beluisteren.

Alle Linn streamers maken gebruik van het beschikbare netwerk in jouw woning. Daarmee maakt het niet meer uit of je wil luisteren naar geripte CD’s op je computer, muziek in de cloud, Roon of Airplay, een Linn streamer kan het allemaal aan.

En als je een platenspeler of Blu-Ray speler hebt dan sluit je die eenvoudig aan op een Linn streamer, waarbij elk muzikale detail behouden blijft.

Bovendien zijn alle Linn streamers te upgraden. Nieuwe mogelijkheden, diensten of performance upgrades zijn gratis beschikbaar.

Het kloppende hart van je systeem

Stream wat je wil, verbind wat je wil. Linn netwerkspelers zijn flexibel en klaar voor de toekomst.

KLIMAX DSM

De ultime streamer

LINN Selekt DSM Classic Hub

SELEKT DSM

Extreem configureerbaar

MAJIK DSM

Alles in één – ‘just add speakers’

Meer informatie?

Wij zijn er om Linn te leren kennen. Bel Alex op 06 4105 7929 of stuur een mail naar alex@concerto-audio.nl.