Adres

Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam

Telefoon winkel: 020 622 2856

Telefoon Alex: 06 4105 7929

 

VISIT OUR STORE

Kom het zien en horen bij ons in de winkel. Je bent van harte welkom en we laten je graag nader kennismaken met het uitgebreide Linn-aanbod. Het liefst maken we een afspraak, zodat we écht de tijd voor je kunnen nemen.
In onze winkel hebben we luisterruimtes waarin je uitgebreid en ongestoord je oren de kost kunt geven. Breng je eigen muziek mee!

Concerto Audio opent je oren op afspraak.

Mail of BEL voor een afspraak.

Openingstijden: Dinsdag tot en met Zaterdag open van 11.00 tot 18.00. Buiten onze openingstijden maken wij graag een afspraak! 

Met de auto

Onze winkel aan de Utrechtsestraat 40 bevindt zich tussen de Herengracht en de Keizersgracht, waar je betaald kunt parkeren. Verder is er parkeergelegenheid in de garage bij de Stopera, op vijf minuten loopafstand van de winkel.

Met het openbaar vervoer

Tramlijn 4 stopt vanaf Amsterdam Centraal stopt vrijwel voor de deur (halte Keizersgracht). De tramlijnen 9 en 14 stoppen op het vlakbij gelegen Rembrandtplein. Je loopt dan een klein stukje door en slaat vervolgens rechtsaf de Utrechtsestraat in.
Het dichtstbijzijnde metrostation is Waterlooplein, op vijf minuten loopafstand van de winkel. Neem vanaf Amsterdam Centraal metro 54, richting Gein.