Kudos Audio maakt bijzonder mooie luidsprekers die probleemloos integreren met LINN electronica

THE KUDOS DIFFERENCE

Kudos Audio is een van de snelst groeiende high-performance luidspreker fabrikanten in het Engeland. Kudos gaat verder dan dan het traditionele rulebook en heeft een ongebruikelijke benadering van luidsprekerontwerp. Het Kudos-team combineert haar eigen, niet onbescheiden, knowhow op het gebied van audio ontwerp en live geluidstechniek met de kennis en kunde van verschillende toonaangevende Europese leveranciers om unieke, op maat gemaakte componenten en oplossingen te creëren. Elke Kudos-luidspreker wordt vervolgens met de hand gebouwd, in Engeland. Een Kudos-luidspreker is dus een echt origineel. En je emotionele ervaring? Enig in zijn soort.

Kudos drivers

EXCEPTIONAL, CUSTOM-MADE DRIVERS

In samenwerking met de toonaangevende Europeese experts van SEAS heeft Kudos hun unieke custom designed drivers ontwikkeld. In elke Kudos luidspreker worden de drivers nauwkeurig afgesteld op elkaar om als één geheel te werken. Samen zijn ze overtuigend in het moeiteloos weergeven het juiste geluid. Horen is geloven.

LOW-ORDER CROSSOVER AND MINIMAL DESIGN

Hoe zuiverder het signaal, des te natuurgetrouwer het geluid. Een Kudos luidspreker klinkt zo helder en duidelijk vanwege het minimale ontwerp van ons gepatenteerde, low-order crossover. Componenten van uitzonderlijk hoge kwaliteit worden specifiek voor Kudos gemaakt met de geringste toleranties.

Isobarik Bass

ISOBARIC AND FIXED BOUNDARY BASS REFLEX LOADING

De weergave van lage tonen is van grote invloed op hoe wij muziek horen, en daarom zijn Kudos luidsprekers zo ontwikkeld dat ze in staat zijn een superieur laag weer te geven. De sleutel tot de genuanceerde, snelle, vol van textuur en gedataillerde laagweergave is de toepassing van ‘isobaric and fixed boundary bass reflex loading’.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie kudosaudio.com

PRIJSLIJST

Klik hier voor de actuele prijslijst van Concerto met alle actuele prijzen voor Kudos.