YG Acoustics - Peaks serie | Cairn, Tor & Ascent.

YG ACOUSTICS

YG Acoustics, in 2002 opgericht in de buurt van Denver, Colorado, heeft sinds haar ontstaan een serieuze reputatie opgebouwd binnen de high-end audio-industrie. De mensen achter YG streven ernaar om de emotionele magie van een live optreden opnieuw te creëren.

YG-luidsprekers verenigen het allernieuwste op het gebied van wetenschap en technologie. Ze worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en in eigen huis ontwikkeld en geassembleerd met een ongekende precisie. Het resultaat van deze inspanning vertaald zich in de metingen die in het lab uitgevoerd worden: enorme frequentiebandbreedte, uitzonderlijke fase coherentie en ongekend dynamisch bereik en een ongekend lage vervorming.


YG bij Concerto Audio

Bij Concerto Audio kan je nu terecht voor de ‘Cairn’, één van de modellen uit de Peaks serie. In totaal bestaat de Peaks serie uit vijf verschillende passieve modellen luidsprekers en een actieve subwoofer met eigen een voeding, die stuk voor stuk presteren op een nieuw referentieniveau voor hun prijsklasse. Ze blinken uit in elke kamer, in alle muziekgenres, en zijn verkrijgbaar in een hoogwaardige afwerking die past bij elke woonstijl.


Meer informatie

YG Prijslijst: Download de YG Acoustics prijslijst

YG website: www.yg-acoustics.com