LINN ORGANIK DAC

“Is het beter dan wat elders verkrijgbaar is?” Alleen bij een volmondig “Ja!” op deze vraag gaat een nieuw Linn product van prototype naar een volwaardig product.

De ontwikkeling en bouw van de Organik DAC vormt hierop geen uitzondering. Het zou alleen de moeite waard zijn als het resultaat beduidend beter was dan de eerdere ontwerpen die gebruik maakten van zorgvuldig geoptimaliseerde chips andere fabrikanten.

Organik is een compromisloos ontworpen en volledig in eigen huis ontwikkelde DAC. Organik is de belichaming van meer dan dertig jaar digitale technologische innovatie en expertise.

Linn was een pionier op het gebied van hoogwaardige digitale streaming in de hifi-industrie; ze leggen de lat nog hoger, dankzij deze paradigmaverschuiving in de digitaal-naar-analoog-conversietechnologie.

Met deze vernieuwende DAC architectuur, implementatie en realisatie is het Linn gelukt om de puzzel compleet te maken: complete controle over de gehele signaal keten van de muziek – een ambitie die vijftig jaar geleden begon.

Organik upgrades

Organik is het kloppende hart van de next-generation DSM maar vanaf nu is het mogelijk om de superlatieve prestaties in veel meer Linn producten te ervaren; als onderdeel van een nieuw systeem of als upgrade van je bestaande Klimax producten.

Organik zit standaard in elke nieuwe Klimax DSM, Klimax Exaktbox en 360 Exakt geïntegreerde luidsprekers en Organik is als optie beschikbaar voor elke nieuwe Selekt DSM.

Organik is ook als retrofit upgrade beschikbaar voor Akubarik geïntegreerde luidsprekers, Klimax Exaktbox en alle Klimax DS en Klimax DSM uitvoeringen, zelfs voor de eerste modellen uit 2007 *.

Organik DAC upgrade voor Akubarik Exakt

Blaas nieuw leven in je Akubarik Exakt luidsprekers met de Organik DAC voor Akubarik Exakt upgrade.

De upgrade wordt uitgevoerd door Linn in de fabriek in Schotland. Als je de luidsprekers weer thuis hebt zal je muziek klinken als nooit tevoren. Een uitgelezen kans om je muziekverzameling opnieuw te ontdekken.

Neem contact op met Alex om je Akubarik Exakt luidsprekers 100% Linn te maken met de Organik DAC upgrade.

Telefoon: 06 410 579 29

E-maiL: alex@concerto-audio.nl

Linn Exakt Akubarik Walnut Black Array

Organik DAC Upgrade voor Klimax Exaktbox, Select DSM, Klimax DS en Klimax DSM

Breng je Linn systeem bij de tijd met de Organik DAC upgrade en geniet van een ‘nieuwe Linn’ tegen een fractie van de prijs. Voor oudere Klimax DS/DSM systemen betekend deze upgrade een grote stap vooruit. Met een volledige vervanging van de DAC worden ze gelijkgeschakeld met het huide Klimax DSM platform met ondermeer ondersteuning voor DSD256 and 384kHz streaming.

Bel of mail Alex voor meer informatie:

Telefoon: 06 410 579 29

E-maiL: alex@concerto-audio.nl