LINN SONDEK LP12-50

Sondek LP12-50 is de beste draaitafel die Linn tot dusver heeft gemaakt met een herkenbare en iconische ontwerptaal die gecreëerd is door Sir Jony Ive en zijn team van LoveFrom, zichtbaar in de vormgeving en gebruikselementen.

De geluidsweergave is verbeterd door het toepassen van de geheel nieuwe Bedrok™ plinttechnologie van Linn. Orthogonale lagen beukenhout zijn hierbij onder extreme druk samengeperst waardoor er een nieuw, solide en massief materiaal is ontstaan met een verwaarlossbare resonantie. Bedrok™ is een superieure isolierende behuizing voor Linn’s draaitagel mechanisme.

LoveFrom heeft hun expertise losgelaten op de nieuwe aan / uit- / snelheidsschakelaar en de scharnieren voor de stofkap voor een optimale gebruikservaring. Met inachtneming en respect van de klassieke LP12 vormgeving heeft LoveFrom verdere estetische verfijningen toegepast.

De combinatie van prestaties, bruikbaarheid en esthetische verbeteringen maakt de Sondek LP12-50 een historisch hoogtepunt met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en oogverblindende schoonheid.

Gelimiteerde oplage

Van de Sondek LP12-50 worden slechts 250 exemplaren gemaakt, elk voorzien van individuele nummering op een aluminium gedenkplaatje ter ere van de historische samenwerking met LoveFrom.

Linn Sondek LP12-50 gedenkplaat

Bestellen kan alleen via Linn

Deze bijzondere draaitafel is alleen te reserveren via het formulier op: www.linn.co.uk/turntables/lp12-50

Toewijzing van de Sondek LP12-50 vindt plaats aan de hand wie het eerst komt die het eerst maalt. Een reservering blijft zeven dagen geldig zodat alle formaliteiten rond de aankoop met Concerto Audio geregeld kunnen worden.

De verwachting is dat de levering van alle 250 exemplaren loopt van augustus 2023 tot maart 2024.