LINN MAJIK DSM – One box does it all, just add speakers

Maak je Majik DSM compleet met een Linn LP-12 draaitafel en ontdek zowel top-klasse streaming als vinyl. Maak je systeem helemaal af met de Majik 109 boekenplank luidsprekers of de full-range Majik 140 vloerstaanders. Daarnaast is het mogelijk dat je de draaitafel en de luidsprekers kan laten uitvoeren in elke kleur voor een uniek systeem dat helemaal bij jou past.

Majik DSM 4, LP-12 en Majik 109

Step in de wereld van echte hi-fi met de Majik DSM. Je hoeft alleen maar een paar luidsprekers aan te sluiten op deze alles-in-één opplossing van Linn. De krachtige combinatie van een netwerk muziekspeler met voor- en eindversterker in een tijdloze behuizing is ongevenaard.

Majik DSM draait zijn hand niet om voor bedrade of draadloze (WiFi of Bluetooth) streaming via TIDAL, Qobuz, Spotify, Apple Music, Amazon Music, je eigen muziekbibliotheek… Het maakt niet uit of je muziek streamt via een van de vele inputs of je 4K TV, Apple TV, Game console… of gewoon direct vanaf je platenspeler. Majik DSM is het kloppende hart van al je home entertainment met een ongeëvenaarde geluidsbelevening ongeacht de bron, in één of meerdere ruimtes.

Bel of mail voor een demo

Telefoon Alex:

E-mail Alex:

LINN Majik DSM 4