NEXT GENERATION LINN KLIMAX DSM

De ultieme streamer

Linn legde bijna een halve eeuw geleden de basis van wat nu bekend staat als de Engelse Sound met hun iconisch geworden draaitafel, de Linn Sondek LP12. Pure muzikaliteit door het inzicht dat de keten zo sterk is als de zwakste schakel, de bron. Wat destijds gold voor het analoge, bleek nog veel meer te gelden voor het digitale, toen Linn in 2007 de originele Klimax DS introduceerde. Het was destijds de eerste streamer die zo goed klonk dat Linn besloot dat de tijd rijp was te stoppen met de productie van hun CD speler. De toekomst is streamen. Op die overtuiging is Linn niet meer teruggekomen.

Linn Organik DAC 

Alle Linn kennis is nu samengekomen in de compleet zelfbedachte, zelf ontwikkelde en in Schotland gemaakte Linn Organik DA converter, het muzikale hart van de nieuwste Klimax DSM streamer. Muziek kan simpelweg niet beter klinken, een streamer kan er eigenlijk niet mooier uitzien. We nodigen je graag uit om bij Concerto Audio de Next-generation Linn Klimax DSM 2021 te ervaren. Je zult er geen spijt van krijgen, dat is een belofte. De eerste Klimax DSM met Organik DAC staat bij ons te spelen! De adviesprijzen van Linn kunt u vinden in de prijslijst van LINN

Altijd klaar voor de toekomst

Ben je al een trotse bezitter van een Linn streamer en overweeg je deze upgrade? Je oude Linn is veel meer waard dan je zou denken. Bel Alex op 06-41057929 of mail info@concerto-audio.nl en laat je positief verrassen een mooi voorstel.

Klimax_DSM_2021_Silver

Verbluffend uiterlijk

De simpelste beslissing was het design van de bestaande Linn DSM familie te volgen. Nog maar recent geïntroduceerde Majik DSM/4, bleek dat uiterlijk een Schot in de roos. Het grote display stijlvol ingetogen, de informatie erop ook op afstand zeer goed leesbaar, en de bediening uitzonderlijk intuïtief. Het was een kwestie van het implementeren van nog nauwkeuriger toleranties, terwijl de look en feel naar een nog hoger niveau werden gebracht. Het resultaat mag er zijn. De aan groeven van een plaat denkende gravering is de ultieme buiging naar de LP12.

Linn 360 Clyde Built en Klimax DSM

Stevig gebouwd

Het nieuwe uiterlijk van de Linn Klimax DSM 2021 mag dan imponeren, de bouwwijze doet daar misschien nog wel een schepje bovenop. Er mag hier best  gesproken van extreem. De componenten hebben bijna op organische wijze hun plek gevonden en qua materialen is Linn compromisloos te werk gegaan. De toleranties zijn zo nauw, dat Linn innovatieve technieken in hun fabrieken hebben geïmplementeerd. Wat bij de LP12 is begonnen is uitvergroot in de Klimax DSM 2021 terechtgekomen. Storende invloeden van buitenaf behoren door de interne ontkoppeling tot het verleden. Alles gericht op muzikaliteit. – Bekijk hier de infographic – 5 engineering disciplines under 1 roof to create the ultimate streamer…

Linn Klimax DSM Next Generation 2021 Silver Details
Linn Klimax dsm 2021
Linn Klimax dsm 2021

Linn Organik DAC

De grootste innovatie schuilt tenslotte in het kloppend hart van de Klimax DSM. Alle Linn kennis is samengekomen in de compleet zelfbedachte, zelf ontwikkelde en in Schotland gemaakte Linn Organik DA converter. Uiteraard haalt de Linn DAC de hoogste resoluties om het beste uit het streamen of aangesloten digitale bronnen te halen, maar ook analoge bronnen worden door een geheel gescheiden AD converter gedeelte van het ontwerp. – Bekijk hier de making of Organik DAC video 

Klimax_DSM_2021_Internal_CircuitBoard_OrganikDAC (1)

Van alle markten thuis

Qua aansluitmogelijkheden kan de Klimax DSM met je meegroeien. Standaard kan een keur aan digitale en analoge bronnen aangesloten worden, uiteraard inclusief een aansluiting voor een draaitafel. Om de kabel knippers tegemoet te komen, kan de Klimax DSM via Bluetooth of WiFi benaderd worden. Naast de Klimax DSM is er een Klimax DSM met de toevoeging AV. Deze versie van de Klimax DSM is uitgerust met extra HDMI poorten om AV bronnen van de Linn kwaliteit te laten profiteren.

BackPanel Linn DSM Klimax 2021

Kom eens luisteren

Muziek kan simpelweg niet beter klinken, een streamer kan er eigenlijk niet mooier uitzien. Dat is wat Linn vindt, dat is wat wij vinden. Daarom nodigen wij je graag uit om bij Concerto Audio Linn van dichtbij mee te maken. Je zult er geen spijt van krijgen, dat is een belofte.

Altijd klaar voor de toekomst

Ben je al een trotse bezitter van een Linn streamer en overweeg je deze upgrade? Je oude Linn is veel meer waard dan je zou denken. Bel Alex op 06-41057929  of mail naar info@concerto-audio.nl en laat je positief verrassen een mooi voorstel.