Vivid Audio is fabrikant van innovatieve, toonaangevende, high-end luidsprekers. In hun producten hoort u de compromisloze ontwerpbenadering terug. Vivd luidsprekers realiseren een niet te vergeten luisterervaring door het gebruik van zelfontwikkelde én geproduceerde luidsprekers, filters en luidsprekerkasten. Daarmee hoort Vivid bij een zeer selecte groep van fabrikanten. Het oog wordt ook niet vergeten: elke kast is uitgevoerd in een luxe metaal- of parelmoerlak, die met de hand wordt gepolitoerd om de diepe glans echt te laten schitteren.

Laurence Dickie en de Nautilus

Vivid Audio is in de vroege jaren 2000 opgericht door Philip Guttentag (marketing & sales) en Laurence Dickie (research & development). Al snel na het oprichten van Vivid Audio hebben zij in een korte periode verschillende prijswinnende luidsprekers ontworpen. Laurence Dickie is ook de ontwerper van de roemruchte B&W Nautilus luidspreker. Hij leidt nu een enthousiast R&D-team, dat de bij de Nautilus opgedane ervaring combineert met actuele kennis om te komen tot de Vivid luidsprekers. Lees hier meer over de ontwerpfilosofie van Vivid Audio.

Unieke luidsprekers en behuizingen

Vivid Audio heeft een aantal unieke luidspreker-units ontwikkeld. Ook de kasten zijn een eigen ontwikkeling, gedicteerd door de eisen die Vivid Audio stelt aan muziekweergave. Lees de Tech Talk brochure voor meer informatie over de ontwikkeling van de luidsprekers en luidsprekerkasten.

Tech Talk Brochure

Wilt u meer weten over de filosofie en de techniek achter Vivid Audio en de unieke luidsprekers? – bekijk de brochure hier