Introductie Linn series 3

Linn flikt het weer!
Dat Linn stronteigenwijs is, wisten we al langer. Eerlijk gezegd is dat wat ons aantrok in het Schotse merk. Wat hebben ze gedaan: Linn heeft de techniek van de Exakt lijn in verkleinde vorm in een product gestoken dat niet alleen bestaande Linn klanten zal aanspreken, maar ook nieuwe klanten met de Linn kwaliteit in contact zal brengen. Sterker nog: met dit product zullen mensen die geïnteresseerd zijn in goede muziek eindelijk iets kunnen kopen waar ze nog heel lang plezier van gaan hebben. 

Without further ado
Tataa: de Linn Series 3. De beste wireless speaker. Ter wereld. Niet alleen hebben ze de kwaliteit van hun toplijn erin weten te verwerken, ze hebben er ook een smoel aan gegeven dat even tijdloos als uniek is. De specificaties liegen er trouwens niet om en laten ons watertandend achter. Hun ei van Columbus zou je met z’n 30 x 25 x 21cm nog schattig kunnen noemen, maar zijn slordige 7 kilo aan muzikaal gewicht zet je vervolgens al snel aan het denken. Bedraad of draadloos, de specificaties van de Series 3 beloven ons muziek in het kwadraat, maar dan op een manier die van nu is. Dus makkelijk te bedienen, streamen met de bekende providers, vanaf je smartphone, naast de TV, het kan allemaal. Wacht even naast de TV?

Introducing the 301 & 302
De Series 3 heet niet voor niets zo en bestaat uit meerdere modellen. We hebben namelijk de 301 en 302. Het is heel simpel: de 301 is een alles-in-één wireless speakersysteem. Stekker in het stopcontact en gaan. Koop je er meerdere, dan maak je in een mum van tijd een multiroom systeem. De 302 daarentegen gebruik je om samen met de 301 een stereosysteem te maken. Hoezo naast de TV? Het gaat lastig worden nee te zeggen tegen een Series 3, of twee.

Voor wie bij de eerste gelukkigen wil horen
De Series 3 zijn nog beperkt leverbaar. De Linn Series 3 kost 3420 euro en een Series 3 System (301+302) 6320 euro.

Meer weten mail of bel ons eventjes! Grt, Alex.