Draadloos

Speel je eigen muziek draadloos af vanaf elk verbonden netwerkstation. Koppel je favoriete streaming-diensten, zoals Tidal of Spotify. Luister naar een eindeloos aanbod internet-radio. En blijf altijd volledig in controle met de zeer gebruiksvriendelijke apps voor je laptop, tablet of smart phone.

Een lust voor het oor

Kiko combineert perfect geluid met briljant bedieningsgemak. En dat in een zeer compact formaat dat met het kleinste hoekje genoegen neemt. Het is echt uitpakken en meteen spelen. Daar komt geen technisch vernuft aan te pas. Het moeilijkste onderdeel is waarschijnlijk dit: de juiste kleur kiezen.

Jij bent de baas

Koppel wat je wilt koppelen, Kiko verzorgt de perfecte sound engineering. Of je nu iTunes luistert of Spotify of Tidal, of je Netflix kijkt of YouTube of games speelt, je bent altijd verzekerd van Linn-geluidskwaliteit.

IS ’T GEEN SNOEPJE?

Het Kiko-systeem heeft de Kiko DSM network music player aan boord en is uitgerust met compacte, maar zeer krachtige speakers. Die combinatie biedt alles wat je nodig hebt voor het ulltieme luistergenot.
Je sluit in een handomdraai een hard disk of een online bron aan om digitale muziek af te spelen. Blu-Ray, digitale tv, game console, internet radio, Spotify of Tidal of wat dan ook, er zijn geen beperkingen.

Bescheiden formaat, groots geluid

Elke muziek komt in elke ruimte tot z’n recht. Je ziet: compact.  Maar je hoort: riant.

Connected

Koppel digitale tv, je Blu-Ray speler, je games consoles en wat je verder maar in huis hebt via HDMI. En hoor het verschil. Linn Kiko laat je films en games beleven als nooit tevoren.

Actief

De Linn Kiko is volledig afgestemd voor een optimale geluidsweergave. Het actieve speakersysteem biedt de best denkbare performance.

IN ELKE KAMER SUBLIEM GELUID

Linn Kiko is buiengewoon flexibel als het om de plek in jouw kamer gaat. Aan de muur, rechtop, liggend. Het is allemaal om het even en het geluid is en blijft subliem.

Ook de luidsprekers zijn niet veeleisend. Plaats ze daar waar ze het beste passen in jouw interieur. Met de Linn Space Optimisation haal je op elke plek het beste geluid eruit.

Kleuren

Kom dat horen

Wij geven je graag onze volle aandacht en tijd als je onze winkel bezoekt. Daarom maken we het liefst een afspraak, dan kunnen we ervoor zorgen dat we met meer collega’s aanwezig zijn.
    Weet je al welke welke systemen of combinaties je wilt horen? Vermeld het dan hier, dan zorgen wij dat het al voor je klaarstaat.    Deze pagina gebruikt reCAPTCHA met de bijhorende Privacybeleid van Google en
    Servicevoorwaarden van Google