Zweedse ambacht voor een intense luister ervaring

Vanaf Juni 2018 bieden wij als eerste dealer in Nederland de volledige versterker-lijn van het Zweedse high-end audiomerk LEJONKLOU aan. Eens in de zoveel tijd kom je iets tegen dat je zó raakt, dat je het niet kunt negeren. Lejonklou is zo´n merk waar je echt gewoon even voor moet gaan zitten. Het combineert niet alleen mooi, maar laat ook horen hoe meeslepend een goed gebouwde analoge versterker nog altijd kan klinken. De versterkers van Lejonklou combineren uitzondelijk mooi met de digitale streamers van Linn. En voor alle LP12 bezitters die nog steeds verknocht zijn aan hun Adikt element is het beluisteren van de Lejonklou Slipsik phonostage eigenlijk een ‘must’.

Achter het minimalistische front van deze analoge, klasse A/B versterkers gaan op bestelling gebouwde versterkers schuil, die vol muzikaliteit zitten – met als enige doel je eindeloos van je muziek te laten genieten. Alle functies en features die hiervoor een belemmering vormen worden eruit gehaald. Ieder model wordt na fabricage nog eens gehoormatig getest door ontwerper en oprichter Fredrik Lejonklou zelf of het aan zijn referentie voldoet voordat het apparaat de fabriek in Zweden verlaat. Inmiddels bestaat het merk Lejonklou al 12 jaar en het is iets voor de muzikale fijnproever die kiest voor compromisloze kwaliteit.

Het assortiment

De versterkerlijn bestaat momenteel uit twee MM phonostages genaamd Gaio en Slipsik, de geïntegreerde versterker Boazu, verder de eindversterker Tundra in stereo en mono uitvoering en tenslotte de voorversterker Sagatun, eveneens als stereo en – vrij uniek – in mono uitvoering. Een MC phonostage is op dit moment in ontwikkeling en komt naar verwachting later dit jaar op de markt.

Prijzen beginnen bij €600 voor de Gaio 2.0 phonostage, en €2800 voor Boazu, de geïntegreerde versterker.

Vanaf vandaag al te beluisteren bij Concerto Audio. Voor meer informatie zie ook www.lejonklou.com

PRIJSLIJST

Klik hier voor de actuele prijslijst van Concerto met alle actuele prijzen voor Lejonklou-producten.