26 Maart 2021 introduceerde Linn – Next-generation Linn Klimax DSM 2021

De Next-generation Klimax DSM is de streamer waarin alle kennis en kunde van Linn tot leven komt. Lees hier meer 

Adembenemend mooi

Het Klimax Exakt systeem is het vlaggenschip van Linn. Wie op zoek is naar de ultieme luisterervaring ziet zijn verwachtingen zelfs nog overtroffen door de combinatie van de Klimax Exakt DSM en de Klimax Exakt 350 luidsprekers. De techniek is grensverleggend innovatief, het geluid is adembenemend mooi.

Klimax Exakt Linn Concerto AudioVolmaakt intuïtief

Zoals bij alle Linn-systemen is ook bij Klimax Exakt de bediening volmaakt intuïtief. De gebruikershandleiding zul je niet op ezelsoren betrappen.
Wat ook voor alle Linn-systemen geldt: je verbindt in een handomdraai de audio-apparaten die je al in huis hebt via een van de analoge of digitale inputs. En dan is het meteen volop genieten. Het overweldigend goede geluid van Klimax Exakt maakt je games spannender en levensechter en maakt de filmbeleving veel intenser.

De absolute top

De Exakt-technologie heeft de luidsprekers getransformeerd in hoogst-intelligente apparaten die je met software updates tot in de lengte der jaren up to date houdt. Pas in de luidspreker zelf wordt het digitale signaal omgezet naar analoog, waardoor er geen enkel kwaliteitsverlies optreedt. En daarom zegt Linn met recht: the source is in the speaker.
We laten je graag nader kennis maken met de absolute top op audiogebied.

Kom dat horen

Wij geven je graag onze volle aandacht en tijd als je onze winkel bezoekt. Daarom maken we het liefst een afspraak, dan kunnen we ervoor zorgen dat we met meer collega’s aanwezig zijn.
    Weet je al welke welke systemen of combinaties je wilt horen? Vermeld het dan hier, dan zorgen wij dat het al voor je klaarstaat.    Deze pagina gebruikt reCAPTCHA met de bijhorende Privacybeleid van Google en
    Servicevoorwaarden van Google