DUETTO STEREO RADIO EN MUZIEK SYSTEEM

Tegenwoordig zijn er meer muziekbronnen dan ooit tevoren … Spotify Connect, draadloze Bluetooth-technologie, Wi-Fi-streaming en internetradio, om er maar een paar te noemen. Duetto is ontworpen met alleen dat in gedachten … Een enkele “intelligente luidspreker” die de hele wereld van muzikaal entertainment presenteert met adembenemende akoestiek, esthetiek en intuïtieve bruikbaarheid.

Goed om te weten! wij hebben al de Como Audio producten speelklaar staan en op voorraad.

De Como Audio Duetto in een oogopslag:

  • Speelt muziek af van FM, DAB +, Bluetooth, Spotify Connect, internetradio, USB, netwerk harde schijven (DLNA) tot 16/96 bit / kHz FLAC en ALAC, optische invoer en twee analoge ingangen, Chromecast en Amazon Dot Bedienbaar via app – te bedienen via de app Como Control via bijna elke tablet of smartphone True Multiroom
  • Maximaal vijf Como audio-apparaten die parallel in het hele huis kunnen worden bestuurd
  • Met dezelfde muziek of individueel Verkrijgbaar in vier prachtige kleuren – hoogglans zwart, hoogglans wit, walnoot of hickory

Ontworpen door de audio veteraan Tom DeVesto, de Duetto is in de eerste plaats een high fidelity stereo speaker. Het is gebaseerd op een bijna 12 mm dikke MDF-behuizing, de thuisbasis van twee 19 mm fabric tweeters en twee 7-centimeter lange woofers met lange slag, met een 4-laags spreekspoel en een extra grote magneet. De buitenkant bestaat uit edele houtfineren in meubelkwaliteit of hoogwaardige meerlaagse afwerkingen in piano hoogglans. Speciaal aangepast aan de Duetto zorgen de DSP (digitale signaalprocessor), 30-watt sinusgolf per kanaal van de klasse D eindversterker en de aptX Bluetooth-audiochip van Qualcomm voor een natuurlijke reproductie van uw favoriete muziek.

Speciale aandacht tijdens de ontwikkeling werd gelegd op de eenvoudige en comfortabele bediening. Met slechts één druk op een van de snelkiestoetsen op de geanodiseerde aluminium voorkant, ontwaakt de Duetto vanuit stand-by en begint uw favoriete radiostation af te spelen. En we zijn een stap verder gegaan: andere bronnen, zoals Spotify Connect of de externe verbindingen, kunnen ook op de snelkiestoetsen worden geplaatst. En met een druk op de knop begint de duetto en begint op dit punt te spelen. Of de Duetto momenteel standby staat of naar muziek luistert vanuit een andere bron. De Bluetooth-verbinding gebeurt met een “vingertop”, dankzij de draadloze NFC-technologie (Near Field Communication). Artiesten en titelinformatie en albumhoezen worden mooi gepresenteerd op het 3,2 “/ 8,13 cm TFT-kleurendisplay. En de albumhoezen kunnen ook op het volledige scherm worden weergegeven. Wat je maar wilt.

Als u wilt, kunt u eenvoudig uw hele huis voorzien van muziek van de Duetto. Dankzij de multi-room-functie kunt u meerdere Duettos (of andere Como-audioapparaten) in verschillende kamers plaatsen en dezelfde bron op alle apparaten parallel afspelen of een afzonderlijke muziekbron aan elk apparaat toewijzen. Dit klinkt allemaal ingewikkeld, maar het is “ontgoocheld” met de gratis app voor iOS en Android. Het was nog nooit zo eenvoudig om een ​​compleet meerkamersysteem in te stellen en te bedienen. Maar natuurlijk is er ook een klassieke afstandsbediening bij de levering inbegrepen, om de meeste functies van de Duetto rechtstreeks te kunnen bedienen.

Veelzijdigheid is een ander kenmerk dat de Duetto beschrijft. Muziek kan vanaf elke USB-stick of USB-harde schijf worden afgespeeld via de USB-poort (die ook fungeert als oplaadpoort voor een smartphone of elektriciteitsleverancier voor accessoires zoals Google Cast of Amazon’s Dot). Een optische ingang maakt de aansluiting van een tv of computer mogelijk en verbetert het geluid daar abrupt van. Twee wake-up tijden, draadloze software-updates en een automatisch schakelende voeding (afhankelijk van de toegepaste netspanning) maken de Duetto tot een echte allrounder. De Duetto biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan muziekcontent, georganiseerd en gepresenteerd op een eenvoudige en mooie manier … net zoals muziek hoort te zijn. Gevalvarianten: Walnoot, Piano Black, Piano White, Hickory

Specificaties:

Analoge klokweergave; Tijd / datum worden automatisch bijgewerkt. Groot TFT-kleurendisplay (8,1 cm bij Duetto, 2,8 “/ 7,1 cm bij solo): Toont DAB + en Spotify albumhoezen en stationslogo’s van elk internetradiostation en DAB + -station, evenals Volledige controle over het apparaat – zelfs zonder de app te gebruiken. Afstandsbediening: biedt toegang tot de belangrijkste functies en is toch compact. Gratis iOS- en Android-app: verander eenvoudig het volume, de bron, voorinstellingen, geluidsinstellingen, radiostations en multi-room-instellingen met uw smartphone of tablet. DAB / DAB +: ondersteuning van digitale radio in Europa FM-radio met RDS: weergave van titel, artiest en radiostation (indien verzonden). Internetradio: 30.000 gratis radiostations en podcasts van over de hele wereld. Multiroom-enabled: maakt plaatsing en controle mogelijk via app van apparaten in het hele huis, met een maximum van 5 apparaten per zone (aantal zones afhankelijk van de kwaliteit van het wifi-netwerk). Bluetooth 4.1 A2DP met aptX Audio: Bluetooth maakt draadloze muziekstreaming mogelijk met weergave van artiest en trackinformatie, terwijl aptX zorgt voor levering van muziek van CD-kwaliteit (indien ondersteund door de bron). NFC: geen vervelend koppelen meer nodig (op NFC-apparaten) Spotify Connect: biedt toegang tot meer dan 30 miljoen nummers rechtstreeks vanaf de Spotify-servers; niet van de smartphone of tablet, rechtstreeks van de server. Dit zorgt voor ongestoord muziekplezier en een lange levensduur van de batterij.